18 moduler gjennomført innen alt fra cellelære, myologi, eksteriør, sirkulasjonssystem, skjelett og mye mer.

Utstilling i sandefjord 2016

Vi driver et lite oppdrett i Grimstad, hvor vi følger NKK og NBHK sine etiske retningslinjer og klubbenes krav til avl. Alle avlsdyr er helseundersøkt, utstilt, er friske og har det beste gemytt. Vi synes oppdrett er kjempe spennende og følger opp hver eneste valpekjøper og følger valpens utvikling. Alle våre hunder i avl har også vært på utstilling.

Vi fikk vår første havanais i 2012. Første utstilling i 2015 og i 2016 begynte vi å farte rundt på utallige utstillinger, og i 2017 kom det første kullet vårt. I 2018 fikk vi en egen liten en, så det har vært litt lite utstillinger etter det, og ble ikke ferdig med å championere hundene på det tidspunktet. Men nå i 2022 er vi mer aktive igjen.

Vi bor landlig til med stor hage. 8 høner har vi og som er av stor interesse for de små valpene.

Valpene våre får med valpepakke. De blir selvsagt registert i NKK, chippet og helseundersøkt før avreise til nytt hjem. Og vil få den beste start på livet med sosialisering med mange forskjellige mennesker, andre hunder og alt det daglige hunden utsettes for senere i livet. Bading, bilkjøring, forskjellige underlag, badestrand, lyder og ikke minst barn.

Jeg, Margarita jobber i barnehage og med travhest deltid. Når vi har kull er både jeg og Tom hjemme med valpene. 

Er og NBHK sin distriktskontakt for Agder fylket. Vi holder gjevnlig hundetreff og andre aktiviteter. Ta gjerne kontakt på distriktskontakt@havanaluxehavanese.com ved spørsmål 

Stort kurs av 8 moduler. I regi av Nordisk heste og hundeterapiskole. Avansert treningslære, rehabilitering, massasje og streching, utstyrstilpasning, skader og sykdommer med mer.

Fôrvert

Havana Luxe Dreaming Drogo.

Vi ønsker også forverter til utstilling. Er du intressert i å være forvert for en valp, ta gjerne kontakt. Du må da bo på Sørlandet 😀